Asianajotoimisto Kokko & Tiainen Oy:n asianajajat ovat kokeneita lakimiehiä, jolta löytyy osaamista lukemattomista toimeksiannoista. Erityisosaaminen on keskittynyt rikosoikeuteen, perhe- ja jäämistöoikeuteen sekä velkomiseen ja vahingonkorvaukseen. Tutustu asianajajiimme tarkemmin tällä sivulla. Voit ottaa suoraan yhteyttä haluamaasi henkilöön tai Vantaan
toimistoomme.

Hannu Kokko

Hannu Kokko

Asianajaja, varatuomari
Asianajotoimisto Kokko & Tiainen Oy
Asianajaja Hannu Kokko on toiminut asianajoalalla vuodesta 1984 lukien ja hän hoitaa toimistollamme sekä yksityishenkilöiden että pk-yritysten toimeksiantoja. Erityisosaamisalueena Hannulla on rikosoikeus, mutta hän on hoitanut vuosikymmeniä laaja-alaisesti myös riita-asioita ja niihin liittyviä oikeudenkäyntejä.
040 081 5616
hannu.kokko@kokkotiainen.fi
Petteri Kouhia

Petteri Kouhia

Asianajaja
Asianajotoimisto Kokko & Tiainen Oy
Asianajaja Petteri Kouhia hoitaa toimistollamme laaja-alaisesti niin yksityishenkilöiden kun pk-yritystenkin toimeksiantoja. Erityisosaamisalueina hänellä on perhe- ja jäämistöoikeuteen liittyvät toimeksiannot sekä erilaiset riita- ja rikosoikeudenkäynnit yleisissä tuomioistuimissa kaikkine niihin liittyvine tehtävineen. Petteri on toiminut asianajotehtävissä yrityksessämme vuodesta 2005 lukien.
040 060 5331
petteri.kouhia@kokkotiainen.fi